banner
post
Samen sterk - Kwartetspel

Laat kinderen spelenderwijs ontdekken hoe ze zelf nóg beter kunnen omgaan met lastige sociale situaties. Positieve oplossingsstrategieën en handvatten worden aangereikt. Ze leren op een speelse manier negatieve gedachten om te buigen naar positieve gedachten. Door het regelmatig spelen van het kwartetspel worden de positieve gedachten en handvatten geankerd.

post
Smiley emotie poster

De smiley poster kan als uitgangspunt dienen voor een gesprek over gedrag en gevoelens die bij bepaalde situaties ontstaan. Door de beeldvorming herkennen kinderen makkelijker de hoeveelheid aan emoties die iedereen weleens heeft en bovendien bevordert de beeldvorming het verwoorden van de verschillende emoties.

post
Ik ben steengoed – kwartetspel

Laat kinderen spelenderwijs ontdekken hoe ze zelf kunnen omgaan met zelfvertrouwen en een gebrek daaraan. Faalangst komt bij veel kinderen in meer of mindere mate voor. Met dit kwartetspel leren ze gedachten ombuigen. Dit spel is via de link verkrijgbaar via de uitgeverij met korting!

post
Ik ben steengoed – bordspel

Laat kinderen spelenderwijs ontdekken hoe ze zelf kunnen omgaan met zelfvertrouwen en een gebrek daaraan. Faalangst komt bij veel kinderen in meer of mindere mate voor. Met dit bordspel leren ze op een speelse en vertrouwelijke manier hun negatieve gedachten om te buigen naar positieve! Dit spel is via de link verkrijgbaar via de uitgeverij met korting!

post
Smiley memory spel

Bij dit spel gaan de kinderen een setje gelijke smileys zoeken en als extra opdracht gaan de kinderen, bij elk setje, aangeven bij welke situatie deze emoties horen of kunnen voorkomen (tijdelijk uitverkocht).