banner

Holistische kinderyoga

Holistische kinderyoga

Doelgroepen:

Groep aap: leeftijd 5 t/m 8 jaar
Bij de apen werken we veel met thema’s. De yogales is één groot avontuur. Spelenderwijs komen de yoga-houdingen aan bod. Er is veel ruimte voor ontspanning, plezier en persoonlijke aandacht.

Groep leeuw: leeftijd 9 t/m 12 jaar
Bij de leeuwen besteden we iets meer aandacht aan de technieken van de yogahoudingen. Daarnaast is er aandacht voor spel, samenwerkingsopdrachten en creativiteit. Thema’s komen ook aan bod. Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld staat hierbij centraal, zodat de kinderen met een flinke dosis zelfvertrouwen doorstromen naar de middelbare school. Aan het eind van de les mogen ze heerlijk ontspannen met een meditatie, muziek en een dekentje.

Tieneryoga: leeftijd 12 t/m 16 jaar
Binnen de tieneryoga staat in iedere les een innerlijke kracht, een deugd centraal. Bijvoorbeeld moed, openheid, vertrouwen, vreugde of creativiteit. De diepere betekenissen van een deugd worden geïntegreerd in yoga houdingen, meditaties en affirmaties. Er ontstaat bewustwording van alle innerlijke schatten. Hierdoor kunnen de tieners deze ook makkelijker inzetten in het dagelijks leven. Ook gaan wij dieper in op de gedachte achter verschillende houdingen en de techniek die daarbij komt kijken. De deelnemers worden uitgedaagd om de grenzen van flexibiliteit en kracht te gaan ontdekken. Ook komen hier creatieve opdrachten bij kijken om de ‘’eigen ik’’ te ontdekken en te versterken. Aan het eind van de les mogen ze heerlijk ontspannen met een meditatie, muziek en een dekentje.

Lesprogramma voor de donderdag-lessen:

  • Groep AAP (5-8 jaar): 15.45-16.45
  • Groep LEEUW (9-12 jaar): 17.15-18.15
  • Tieneryoga ( 12+): 19:00- 20:00

Regels strippenkaart:

  • De strippenkaart nemen de kinderen elke week mee en wordt bij binnenkomst afgestempeld.
  • De strippenkaart is 3 maanden geldig.
  • De schoolvakanties worden niet meegeteld.
  • In de schoolvakanties gaan de lessen niet door.

Yoga op locatie: ( BSO, scholen, kinderdagverblijven). Neem contact op voor de tarieven en meer informatie.

Proefles € 5,-

Losse les € 12,50

Strippenkaart (10x) € 100,00

Individuele yogales (45 min) € 45,00