banner

WORKSHOP NLP VOOR LEERKRACHTEN, SMW'ERS

post
WORKSHOP NLP VOOR LEERKRACHTEN, SMW'ERS

Een interactief lesprogramma waarbij theorie, demonstraties en het in praktijk brengen van de aangeleerde strategieën afwisselend plaatsvinden.

Doelgroep: Leerkrachten, schoolmaatschappelijk werkers, pedagogische medewerkers, ouders en studenten die geïnteresseerd zijn in het aanleren van nieuwe communicatie vaardigheden zodat de communicatie nog effectiever verloopt.

Je krijgt NLP strategieën en technieken aangereikt die je in kind- en oudergesprekken kan inzetten. Met behulp van deze strategieën en technieken krijg je nog meer inzicht hoe het komt wat ze doen, dat ze doen en hoe je met deze technieken gedrag positief kan beïnvloeden. NLP heeft als doel te begrijpen hoe iemand denkt en hoe dat denkproces gedrag en communicatie beïnvloedt.

Het is een interactief programma waarbij theorie, demonstraties, filmpjes en het in praktijk brengen van de aangeleerde strategieën afwisselend plaatsvinden. Je ziet en hoort hoe de verschillende technieken worden toegepast en daarna ga je zelf aan de slag door te oefenen met je mede cursisten.

Flyer met meer gedetailleerde informatie wordt op verzoek toegestuurd.

Aantal bijeenkomsten: 1 bijeenkomst van 9.30 – 16.00 uur.
Op locatie Prijs € 1480,-- max. 20 deelnemers
Praktijk Leidschenveen Prijs € 175 p.p. min. 5 deelnemers
Individuele variant van 3 bijeenkomsten van 1 ½ uur € 398,-- tijdenstippen in onderling overleg.

€ 175,- PP